karlos Napisano 29 Marca 2021 Share Napisano 29 Marca 2021 jak w temacie, kupię gąski do Panzer I , Opel Maultier ewentualnie jeśli ktoś chciałby sprzedać Panzer I dragona z dwiema parami gąsienic - tez może być pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 29 Marca 2021 Share Napisano 29 Marca 2021 Poszukaj Master Box 3505 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 30 Marca 2021 Autor Share Napisano 30 Marca 2021 szukałem, nieosiągalne, dlatego napisałem, może komuś zbywa ... robię Panzerwerfra z Italeri, ale gumowe gąski tragedia, no i się pozrywały, więc poszły do kosza dzięki za radę, pozdrawiam, też Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 31 Marca 2021 Autor Share Napisano 31 Marca 2021 Temat nieaktualny, kolega z forum poratował sytuację. Temat do zamknięcia. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 5 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2021 Temat wciąż aktualny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 21 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilar Napisano 6 Lipca 2021 Share Napisano 6 Lipca 2021 Cześć. Zrobiłeś do końca ten Panzer 1? Ja dopiero zauważyłem przypadkiem te posty. Mam na zbyciu friule nówki do opel/panzer 1. 150zł plus koszt paczkomatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilar Napisano 6 Lipca 2021 Share Napisano 6 Lipca 2021 W dniu 29.03.2021 o 21:18, karlos napisał: kupię gąski do Panzer I , Opel Maultier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 7 Lipca 2021 Autor Share Napisano 7 Lipca 2021 dzięki za odpowiedź, temat już zrobiony, jakbyś miał na zbyciu Friule do Renault FT to jestem chętny kupić? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilar Napisano 7 Lipca 2021 Share Napisano 7 Lipca 2021 (edytowane) W dniu 7.07.2021 o 08:08, karlos napisał: jakbyś miał na zbyciu Friule do Renault FT to jestem chętny kupić? https://www.mn-modelar.com/1-35-renault-ft-17-1/ Polecam sklep. Żadnego problemu z przesyłką, żadnych obaw, ceny dość niskie, mieli towar, którego już żaden sklep modelarski z Polski czy Niemiec nie miał na stanie. Edytowane 8 Lipca 2021 przez Chilar literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi