milmak Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 sory miki29021 nie doczytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniafan Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Atrapa z "koreczkiem i krateczką" była montowana w Scaniach z początku produkcji, czyli lata 1995-1997. Potem zmieniono ją na tą z dwoma wlotami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 8 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2008 Witam Daje tak na szybko fotke jak to wszystko wyglada. Prace idą bardzo wolno bo nie ma czasu ale mysle,że od poniedziałku zaczne cos robic. Dobra koniec gadania tezaz fota. Sorka za jakosc foty ale nie juz mi aparat sie wyładowywał . Jutro dam lepszą fotke. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 13 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2008 Witam Mam pytanie czy wie ktoś jak wykonac silnik rzędowy do Scani??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Najlepiej przerobić silnik z Volvo troszkę go upodobnić i będzie dobrze. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Paweł, proponuje poczytać w tym temacie, http://forum.pkmc.eu/index.php/topic,544.100.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2008 Dzieki Miki. Tylko gdzie dostane teraz silnik od Volvo Jak by miał ktos na sprzedaż to bym kupił. Pozdrawiam Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Dzieki Miki. Tylko gdzie dostane teraz silnik od Volvo Jak by miał ktos na sprzedaż to bym kupił. Pozdrawiam Paweł. Miałem ten sam problem ale jakoś się udało próbuj może akurat Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Dzieki Miki. Tylko gdzie dostane teraz silnik od Volvo Jak by miał ktos na sprzedaż to bym kupił. Pozdrawiam Paweł. Spoko. A w sprawie silnika proponuje napisać do mnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Widziałem podobny zestaw, jak się dobrze przyjrzysz to w tle stoi scania z wanienką taka niebieska. viewtopic.php?p=113722#113722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 15 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2008 Tylko, że moja będzie dłuższa i bedzie miała otwierane klapodrzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi