wawrzul Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 In-box dostepny tutaj : http://picasaweb.google.com/wawrzyniec84/A10ThunderboltII172Academy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 jak robisz inbox na modelwork.pl, to powinien byc tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 A kolega Giulio to nie ma nic lepszego do roboty niż wygrzebywanie postów sprzed kilku lat i dopisywanie byle czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 wawrzul Jak mozesz napisz coś o wypraskach, czy sa dobre czy też nie, bo zastanawiam sie nad kupnem jego, a do Academy jakos nie jestem przekonany, więc jak możesz to napisz, a przede wszystkim jak spasowanie części. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 Lata temu kleiłem go...Spasowanie niezłe, wypraski też. Dużo uzbrojenia a kabina ujdzie w tłumie. Trzeba dać obciążenie do dziobu bo inaczej siedzi na ogonie. Szczegóły podwozia są niezłe ale we wnękach głównych nie ma wiele.Kalki są jakościowo średnie ale to już norma w przypadku Academy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Lata temu kleiłem go...Spasowanie niezłe, wypraski też. Dużo uzbrojenia a kabina ujdzie w tłumie. Trzeba dać obciążenie do dziobu bo inaczej siedzi na ogonie. Szczegóły podwozia są niezłe ale we wnękach głównych nie ma wiele.Kalki są jakościowo średnie ale to już norma w przypadku Academy... Dzieki wielkie. Może sie skusze na niego. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi