Leszek.Sz. Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Jak w temacie, na jaki kolor pomalować wnękę hamulca aero i wewnętrzną część hamulca w F-15E? Mam zdjęcie na którym wnęka ma kolor ciemnoszary jak reszta samolotu ale widziałem też modele w których ten element pomalowany jest na biało. Stąd moje wątpliwości. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turecki Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Na wiekszosci fotek w moich zbiorach kolor wneki jest taki sam jak calej powierzchni samolotu..dla przykladu tak maja amerykanskie maszyny stacjonujace w Lakenheath w Anglii...przypuszczam ze obecnie wszystkie maszyny wersji E posiadaja tak pomalowane wnetrze hamulca...biale kojarzy mi sie z pierwszymi zielonymi malowaniami maszyn E z wczesnych lat w takzwanym European Camo z wykorzystaniem zywej zieleni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts