Leszek.Sz. Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Jak w temacie, na jaki kolor pomalować wnękę hamulca aero i wewnętrzną część hamulca w F-15E? Mam zdjęcie na którym wnęka ma kolor ciemnoszary jak reszta samolotu ale widziałem też modele w których ten element pomalowany jest na biało. Stąd moje wątpliwości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Na wiekszosci fotek w moich zbiorach kolor wneki jest taki sam jak calej powierzchni samolotu..dla przykladu tak maja amerykanskie maszyny stacjonujace w Lakenheath w Anglii...przypuszczam ze obecnie wszystkie maszyny wersji E posiadaja tak pomalowane wnetrze hamulca...biale kojarzy mi sie z pierwszymi zielonymi malowaniami maszyn E z wczesnych lat w takzwanym European Camo z wykorzystaniem zywej zieleni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi