marcinzo56 Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Mmmmmmmm smaczne ciacho, z tymi nitami dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Jak koledzy też nieznam się na motorkach dość dobrze ale ten bardzo mi się podoba. Można wiedzieć ile Cię on wyniusł? Ktoś napisał że idziesz jak burza, ja bym powiedział że pędisz jak tornado Pozdrawiam i powodzenia (komu ja to mówie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Maja 2008 Autor Share Napisano 25 Maja 2008 Można wiedzieć ile Cię on wyniusł? Z przesyłką z USA wyszło mnie prawie 250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 O kurczę, no to trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Maja 2008 Autor Share Napisano 25 Maja 2008 Mała aktualka - stan obecny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Piękny harley ładnie sklejony i farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Super maszynka. Pięknie sklejona. Pełen profesjonalizm . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 Zbiornik paliwa zrobiony, zamontowałem na nim zegar korki wlewu paliwa,. podłączyłem przewody paliwowe i przytwierdziłem go do ramy. Także zamotowałem lusterka i pomalowałem nity na siedzisku, na koniec przetarłem opony co by sie tak nie świeciły, no i to by był finał Na więcej fotek ukończonego Harleya zapraszam do Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi_bydg Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Od dłuższego już czasu przyglądam się Twoim tornado modelom i za każdym razem rewelacyjnie wychodzi każdy model, a ten jest kolejnym tego przykładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Niesamowicie piękny model !! Tylko tak można podsumować prace Tornada nad tym pięknym harleyem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi