Merida Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Siema zobaczyłemna stronke mojehobby i zobaczyłem trucki w skali 1/32 wiecie może czy to złożone czy do złożenia fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Raczej do złożenia, przynajmniej mi się tak wydaje. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 A jakiej są firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 21 Maja 2008 Autor Share Napisano 21 Maja 2008 Aoshima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 No to chyba są do złożenia, przynajmniej tak mi się wydaje, bo Aoshima raczej nie produkuje modeli złożonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Kiedyś miałem ochotę kupić ten model, jednak cena 65 $ +50 $ wysyłka zrobiła swoje. W każdym razie sprzedawca podesłał mi kilka fotek zestawu (niestety przy przeinstalowaniu kompa wsiąkły mi), na których było widać kabinę, pakę kilka ramek z częściami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi