hlystek Napisano 25 Maja 2021 Share Napisano 25 Maja 2021 Witam. Szukam ramki F z oszkleniem do modelu Me 262 w 1:48. Ewentualnie podpowiedzi jak ściągnąc ramkę od producenta. opłaca się? czy lepiej kupic HB na części? Będę wdzięczny za wszelką pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudipl Napisano 25 Maja 2021 Share Napisano 25 Maja 2021 Witam Mnie zginęła ramka z oszkleniem do F-117 tamki(sprawka wnuczki , zamówiłem u importera- HIT-BIS . Warto było, choć troszkę musiałem czekać. Pozdrawiam-Jasiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 25 Maja 2021 Autor Share Napisano 25 Maja 2021 dzięki Serdeczne:) poczekac poczekam ale będzie kompletny a Vacu nieosiągalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Maja 2021 Share Napisano 25 Maja 2021 nie probowales wytloczyc sam owiewki? W 262 nie ma zbyt wielkich komplikacji Ja niestety tylko 72, bo bym cos poprobowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 25 Maja 2021 Autor Share Napisano 25 Maja 2021 To naprawde ładny model. Zestawowe oszklenie jest naprawde dobre. na tłoczenie jeszcze nie te umiejętnośći:) nad tym musze popracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi