ITALERITRUCK Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 Mam pytanie jaki podkład kupić z firmy Gunze Sangyo chodzi mi o granulacje oczywiście do plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 23 Maja 2008 Autor Share Napisano 23 Maja 2008 Wielkie dzięki Lucas HS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Zastanawia mnie czy w ramach podkładu do modelu można użyć najzwyklejszej farby podkładowej do samochodów. Mam takową w domu i myślałem aby ją zastosować Jestem niedoświadczony więc wolę spytać. Czy ktoś używał podkładów samochodowych w modelarstwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekBydg Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Ja używam podkładu DUPLICOLOR szarego w sprayu. Jest to raczej podkład akrylowy (nigdzie nie napisali), szybko schnie, tworzy gładką i mocną powłokę i śmierdzi jak Surfacer z Gunze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi