SnajperTBG Napisano 1 Czerwca 2021 Share Napisano 1 Czerwca 2021 Witam. Mam do zaoferowania kolejne projekty takie jak : Husky tsv meng-50zl, Dana Hobby boss-70, Type 16 Tamyia 70, SS 23 Hobby boss-80, Husky Panda-60, Stryker Panda /afv-70zl. Po lepsze foty zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Czerwca 2021 Share Napisano 1 Czerwca 2021 Bardzo ładne! Rozumiem, że są okrągłe, tzn. bez ugięcia opony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 1 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2021 Tylko strykerowskie mają ugięcie. Próbowałem robić do husky ugięcie ale średnio to wygląda. Więc na swoje skromne potrzeby zrobiłem pełne. Ugiecie zwsze fajne ale widzac nie raz pojazdy w realu to tak sa opony do walone powietrzem że ledwo je widać. Jako że nie ide w modelarstwie z nurtem i trendem to robię kola jak i modele takie jak widze własnymi oczami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Czerwca 2021 Share Napisano 1 Czerwca 2021 Spoko. Tak czy inaczej świetna robota! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi