ITALERITRUCK Napisano 17 Lipca 2008 Autor Share Napisano 17 Lipca 2008 Nie wnętrza nie zostawie w takim stanie, a te powyjeżdżane zamaluje i zrobie od nowa bo wygląda tragicznie a szczególnie na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 20 Lipca 2008 Autor Share Napisano 20 Lipca 2008 Dzisiaj trochę poszperałem przy renówce muszę poprawić to czarne nad szybą to nad kłami i grill szczerze mam już dość tego modelu ciągle mi coś nim nie wychodzi coś odpada np:dzisiaj koło się urwało jeszcze nigdy nie miałem tak pechowego modelu nie mogę sie doczekać kiedy go skończę i dokończę iveco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Chłopaaak... Jak tam Magnuma? Działaj, działaj! Moja też mi sprawiała wiele kłopotów, ale zdobyła dla mnie trzy złota! Poświęć jej trochę czasu i cierpliwości, a zobaczysz, że Ci się odwdzięczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Panowie.. wybaczcie że tu piszę ale to czego szukam pasuje do tego tematu... Pilnie potrzebuję przedną szybę do Magnumki... Ma może ktoś z was????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 To jest bardzo nieodpowiednie miejsce na takie ogłoszenia. Założyłeś już temat, że takowej szyby poszukujesz i zapewniam, że jeśli ktoś by ją miał, to by Ci ją dał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktor1119 Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Witam kolegów wiem, że to nie odpowiedni dzial ale potrzebuję kołpaków tylnych z truck accesories jakby ktoś miał to proszę się do mnie odezwac cena jaka mnie interesuje to 1zł za 1 kołpak a za 2 kołpaki 2 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Zgubiłeś czy nie masz? Możesz zamówić u producenta. :beer: Pozdrowienia i powodzenia w pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi