MajorStachu Napisano 25 Czerwca 2021 Share Napisano 25 Czerwca 2021 (edytowane) Ostatnio wpadłem na pomysł sklejenia Pzkpfw 4 Italeri. Gąsienice czołgu mi się nie udały ale została jeszcze wieża z którą chciałem zrobić diorame ale nie wiedziałem do końca jak to zrobić, wpadłem na pomysł że wykorzystam uschnięte kwiatki które nadal były w doniczce z ziemią i nadawały się na zniszczone podczas wojny drzewa, do tego trochę wystających z ziemi korzeni. Oceńcie proszę czy to nadaje się na dioramę. Wieże od czołgu będę jeszcze kończył i malował w kolorze rdzy. Edytowane 25 Czerwca 2021 przez MajorStachu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 25 Czerwca 2021 Share Napisano 25 Czerwca 2021 Ciekawe ale możesz to zrobić samo na podstawce.Bez doniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 26 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2021 (edytowane) Wiem ale chciałem wykorzystać to co miałem. A tak przy okazji co mógłbym tam dodać bo wydaje mi się że trochę pusto. Edytowane 26 Czerwca 2021 przez MajorStachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 26 Czerwca 2021 Share Napisano 26 Czerwca 2021 Trawka jakieś kamyczki i takie tam.Jakieś jeszcze korzenie można dodac jako krzakoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi