Godfryd Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 A szkoda bo nieźle Ci szło pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 25 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Tak Tak ale zjeb... deske rozdzielcza i na tym wlasnie prace wstrzymane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 14 Grudnia 2006 Share Napisano 14 Grudnia 2006 Łukasz, co z tym modelem. Jak go nie chcesz to mi go sprzedaj Ja go chętnie dokończę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk1000 Napisano 14 Grudnia 2006 Share Napisano 14 Grudnia 2006 Dawaj Byku dalej idzie świetnie. Zapowiada się kozacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 15 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2006 model jest nie na spzedaż, cos wymyśle aby go wykończyć może posłuzy jako zniszczony model na dio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 No co ty przeca fajnie Ci szło. Dasz radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 Fajnie ci idzie.Ale przed tobą roboty huk.Sam tego gniota tworzyłem,a żeby szczecipić obrotnicę to myslalem że mnie szlag tarfi.Tym bardziej,że go bez blach robiłem.Pozdrawiam i życzę wytrwałości ale póki co nie ma alternatywy dla tego Skuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi