neronek22 Napisano 9 Lipca 2021 Share Napisano 9 Lipca 2021 Jak w temacie pilnie poszukuję blaszki North Star NSA350117 1/350 do ORP "Podhalanin" modelu Mirage Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Lipca 2021 Share Napisano 10 Lipca 2021 tu są dostępne : https://mirmodelista.ru/product/nsa350117-north-star-models-1350-fototravlenie-detail-set-for-orp-podhalanin-mirage-hobby-model/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neronek22 Napisano 10 Lipca 2021 Autor Share Napisano 10 Lipca 2021 Straciłem pół dnia niby zakupiłem zobaczymy co wyjdzie w praniu. Obsługa bardziej przypominała ręczną manufakturę ale miejmy nadzieję że skutkiem pozytywnym. Dziękuję bardzo za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Lipca 2021 Share Napisano 11 Lipca 2021 W dniu 10.07.2021 o 16:19, neronek22 napisał: Obsługa bardziej przypominała ręczną manufakturę ale miejmy nadzieję że skutkiem pozytywnym Czasem się trzeba nagimnastykować bo nie wszędzie można płacić bezproblemowo przez PayPal. Ale jak dostałeś potwierdzenie zamówienia na mail to jest OK , uzbrój się tylko w cierpliwość bo przesyłka z Moskwy idzie ok miesiąca (max 1,5) i szybciej nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neronek22 Napisano 12 Lipca 2021 Autor Share Napisano 12 Lipca 2021 dziś o 4:30 przesyłka dotarła do sortowni 108960 ЛЦ Внуково-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neronek22 Napisano 14 Września 2021 Autor Share Napisano 14 Września 2021 Trochę późno piszę ale byłem na urlopie. Tak czy siak blaszka dotarła do mnie 4 sierpnia cała i wspaniała. Bardzo serdecznie dziękuję koledze M.A.V. za pomoc. Temat uznaję za szczęśliwie zakończony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Września 2021 Share Napisano 15 Września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi