MajorStachu Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) Na początek inbox Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez MajorStachu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Jestem ciekaw efektu końcowego... Ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Kończę robić wnętrze jutro wrzucę fotki. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 7 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2021 Wrzysto się opóźnio bo mam jeszcze 3 zaczętę modele i muszę ruszyć z pracą zdjęcia wyślę w poniedziałek. Pozdrawiam Stanisław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Jak napisałem tak robię, jeszcze nie skończona. Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez MajorStachu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2021 Dodam tylko że mam jeszcze do skończeńa 5 Modeli także pracę nie bądą poruszały się szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 13 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2021 Dzisiaj pracę ruszyły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi