PHILLIP Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 Witam ! Chciałbym przedstawić model który skończyłem prawie 2 miesiące temu. Model Dragona w 1/35 i był to mój pierwszy porządny model ! Nawet odważyłem się na całkowite pobrudzenie układu jezdnego (na które zdecydowałem się jakies 2 miechy po zrobieniu modelu hehe). Malowany pędzlem farbkami Pactry, MM i Gunze. Wtedy nie umiałem robić płukanki a obicia zrobiłem pierwszy raz w życiu i wiem że jest ich za duzo i one sa za duże (więc proszę o wyrozumiałość). ''Góra'' modelu miała być taka czysta bo niby stosunkowo niedawno żołnierze nałożyli zimowe camo. Pewnie zobaczycie jeszcze więcej błędów. Granitowa podstawka to prowizorka i niewiem czy bedzie już tak ''na zawsze''. Fotki takiej sobie jakości bo słońce już nie świeci mi na balkon a w świetle naturalnym chyba fotki są najlepsze. (według mnie) Ta fotka wnętrza trochę nie wyszła... (za ciemno) Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 Model niezły ale zniechęca mnie trochę ta podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claoodiush Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 Bo to nie podstawka, a kawałek płyty granitowej... A propos modelu kolory wydają mi się jakieś dziwne, za to układ jezdny wygląda jak zrobiony z czekolady A resztę błędów sam sobie wypomniałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PHILLIP Napisano 1 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2008 Ta ''czekolada'' to zaschnięte błoto miało być (ale takie rzadkie z błotnistej kałuży). A granit to ma być podstawka. przynajmniej narazie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 ten sdkfz brał udział w rajdach WRC Taki zasyfiony że bajka. Kamuflaż zimowy jest, więc jeśli to sroga zima błota być nie powinno bo ziemia wtedy z reguły jest twarda (i przykryta śniegiem). Poza tym model niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 To jest sdkfz super 2000! Ale ostatnio grande punto i pug 207 zajmują czołowe miejsca, więc fabryka HANOMAG postanowiła się wycofać i robić wozy bojowe. Serio-malowanie na Tak! Brudzenie może być, ale lepiej je przyciemnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PHILLIP Napisano 4 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2008 Te błoto na fotkach wyszło trochę jasne bo w relau jest ciemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi