Lucas HS Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Jak nie chcesz smug, to namaluj drugą warstwę, niestety to zaowocuje grubą powłoką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miodek Napisano 5 Lipca 2008 Autor Share Napisano 5 Lipca 2008 Niech ktoś mi powie czy pomarańczowy clear Revella powinien być taki nieprzejrzysty? To znaczy czy powinno po nałożeniu odpowiedniej grubości (żeby był JAKIŚ kolor) traci swoją przejrzystość. Oczywiście bardzo mocno rozmieszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Jeśli po nałożeniu odpowiedniej grubości masz nieprzejrzyste to znaczy że tak ma być ;) Radziłem żeby zakupić bezbarwny błysk i go tym rozcieńczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miodek Napisano 5 Lipca 2008 Autor Share Napisano 5 Lipca 2008 No ale jakbym go rozcieńczył to straciłoby kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Nie straciło, tylko kolor byłby słabszy, a co za tym idzie, większa przezroczystość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miodek Napisano 5 Lipca 2008 Autor Share Napisano 5 Lipca 2008 Kolor bylby słabszy, więc dla uzyskania pożdanego efektu musiałbym nałożyć go więcej :F Może jakiś wadliwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Gdybyś go wtedy nałożył więcej to byś znowu stracił na przejrzystości. Nie rozumiesz? Im mocniejszy kolor, tym mniejsza przejrzystość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miodek Napisano 5 Lipca 2008 Autor Share Napisano 5 Lipca 2008 Rozumiem ale czy tak powinno być? Niebieski Revell jest o wiele bardziej przejrzysty od pomarańczowego (w pomarańczowym jest taki jakby osad - nie wiem czy tak ma być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi