WojtekB Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 (edited) Stan jak na zdjęciach + instrukcja i pudełko. Brakuje żołnierzy i paru elementów z ramki ale chyba tylko elementów przyczepki. Sam czołgomotocykl (?) powinno dać się złożyć. Przy czym to kółeczko luzem prawie na pewno jest od przyczepki, bo nie ma błotnika i tablicy rejestracyjnej (jak ktoś naprawdę będzie chciał, to jeszcze poszukam, może właściwe się znajdzie). Widelec maźnięty "piaskową" farbą, a więc do czyszczenia. Zwracam jeszcze raz uwagę, że to nie jest tegoroczny retool, tylko oryginał. Może komuś się przyda na części zapasowe albo do porównania epok modelarskich. W wersji (O)ddam nagranie wysyłki całkowicie po stronie odbierającego. Preferuję paczkomat, bo można chyba zamówić nadanie na swój koszt, a do mnie wysłać tylko adresówkę na priva, więc dla mnie to najmniejsze zawracanie głowy. W wersji (W)ymienię chętnie przygarnę coś zbędnego w 1:48. Wtedy zakładam każdy nadaje na swój koszt. Edited September 10, 2021 by WojtekB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 Witam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 czy oddanie jeszcze aktualne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekB Posted December 31, 2021 Author Share Posted December 31, 2021 (edited) Sorry za brak odpowiedzi. Żadne powiadomienie mi nie wyskoczyło. Oferta aktualna jak najbardziej. Edited December 31, 2021 by WojtekB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts