WojtekB Napisano 10 Września 2021 Share Napisano 10 Września 2021 (edytowane) Stan jak na zdjęciach + instrukcja i pudełko. Brakuje żołnierzy i paru elementów z ramki ale chyba tylko elementów przyczepki. Sam czołgomotocykl (?) powinno dać się złożyć. Przy czym to kółeczko luzem prawie na pewno jest od przyczepki, bo nie ma błotnika i tablicy rejestracyjnej (jak ktoś naprawdę będzie chciał, to jeszcze poszukam, może właściwe się znajdzie). Widelec maźnięty "piaskową" farbą, a więc do czyszczenia. Zwracam jeszcze raz uwagę, że to nie jest tegoroczny retool, tylko oryginał. Może komuś się przyda na części zapasowe albo do porównania epok modelarskich. W wersji (O)ddam nagranie wysyłki całkowicie po stronie odbierającego. Preferuję paczkomat, bo można chyba zamówić nadanie na swój koszt, a do mnie wysłać tylko adresówkę na priva, więc dla mnie to najmniejsze zawracanie głowy. W wersji (W)ymienię chętnie przygarnę coś zbędnego w 1:48. Wtedy zakładam każdy nadaje na swój koszt. Edytowane 10 Września 2021 przez WojtekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 czy oddanie jeszcze aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekB Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2021 (edytowane) Sorry za brak odpowiedzi. Żadne powiadomienie mi nie wyskoczyło. Oferta aktualna jak najbardziej. Edytowane 31 Grudnia 2021 przez WojtekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi