Deco Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 (edited) Do budowy wybrałem modele revella . Dokupiłem do niego zooma eduarda oraz kalki Techmodu z oznakowaniami Jana Zumbacha . Kokpit w wykonaniu revella jest dość ubogi więc postanowiłem go trochę wzbogacić własną inwencją . A oto co na razie udało mi się wykonać : Edited June 1, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil zoszak Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 No i kolejny model w SŁUSZNYM malowaniu... I to jeszcze naszego "zabijaki" Zumbacha... Ciekawie Ciekawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIO BY NAITT Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Ambitne podejście do tematu - czy zrobisz coś z przejściem płat - kadłub ? PZDR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Ja swojego robię w wersji z zamkniętą kabina, dlatego nie kombinuję zbyt wiele. jedynie chce ładnie pomalowac, a nie tylko bazowy kolor w środku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted June 2, 2008 Author Share Posted June 2, 2008 Ambitne podejście do tematu - czy zrobisz coś z przejściem płat - kadłub ? PZDR Przejścia kadłub skrzydło nie będę ruszał bo jeszcze za małe umiejętności mam , ale mam zamiar poprawić większość błędów producenta opisanych tutaj : http://www.ipmsstockholm.org/magazine/1998/09/stuff_eng_kit_revell_spitv.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts