Deco Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Do budowy wybrałem modele revella . Dokupiłem do niego zooma eduarda oraz kalki Techmodu z oznakowaniami Jana Zumbacha . Kokpit w wykonaniu revella jest dość ubogi więc postanowiłem go trochę wzbogacić własną inwencją . A oto co na razie udało mi się wykonać : Edytowane 1 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 No i kolejny model w SŁUSZNYM malowaniu... I to jeszcze naszego "zabijaki" Zumbacha... Ciekawie Ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Ambitne podejście do tematu - czy zrobisz coś z przejściem płat - kadłub ? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Ja swojego robię w wersji z zamkniętą kabina, dlatego nie kombinuję zbyt wiele. jedynie chce ładnie pomalowac, a nie tylko bazowy kolor w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2008 Ambitne podejście do tematu - czy zrobisz coś z przejściem płat - kadłub ? PZDR Przejścia kadłub skrzydło nie będę ruszał bo jeszcze za małe umiejętności mam , ale mam zamiar poprawić większość błędów producenta opisanych tutaj : http://www.ipmsstockholm.org/magazine/1998/09/stuff_eng_kit_revell_spitv.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi