Wierzbol Napisano 16 Września 2021 Share Napisano 16 Września 2021 (edytowane) Witam wszystkich, po dłuższym czasie nieobecności ruszyłem z nowym projektem (jak się okazało wspominałem o nim 8 lat temu ). Zamysł jest zrobienia samochodu w wersji na ćwierć mili, obniżonego z wystającym silnikiem. Jak widać na zdjęciu obiekt prac jest trudny, nawet producent na pudełko dał kiepskie zdjęcie (spasowanie dachu i maski). Poszerzanie nadkoli, żeby koła weszły. Kompresor własnej produkcji w toku grill z siatki Edytowane 26 Stycznia 2022 przez Wierzbol 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 16 Września 2021 Share Napisano 16 Września 2021 Maszyna piekna! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 17 Września 2021 Autor Share Napisano 17 Września 2021 postepy, gril zrobiony i kompresor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 20 Września 2021 Autor Share Napisano 20 Września 2021 (edytowane) W dniu 16.09.2021 o 20:25, Liinc napisał: Maszyna piekna! Powodzenia Nie zgodzę się, uważam, że maszyna wyjątkowo paskudna!, ale klasyk z tamtych lat więc czuję się w obowiązku odhaczenia, z tąd tyle przeróbek Edytowane 20 Września 2021 przez Wierzbol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 20 Września 2021 Share Napisano 20 Września 2021 8 godzin temu, Wierzbol napisał: Nie zgodzę się, uważam, że maszyna wyjątkowo paskudna!, ale klasyk z tamtych lat więc czuję się w obowiązku odhaczenia, z tąd tyle przeróbek No, kazdy ma prawo do swojej opini i upodoban. Ja generalnie lubie takie auta z tamtych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 27 Września 2021 Autor Share Napisano 27 Września 2021 (edytowane) W dniu 20.09.2021 o 18:48, Liinc napisał: No, kazdy ma prawo do swojej opini i upodoban. Ja generalnie lubie takie auta z tamtych lat Ja także, wystarczy spojrzeć na moją półkę przedział między 1967-1971, ale nie ten konkretny chellenger (poprawka, sprawdziłem w necie, żaden challenger nie był ładny od kąd zaczęli je robić, a potem było jeszcze gorzej po 1978) Edytowane 27 Września 2021 przez Wierzbol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 27 Września 2021 Share Napisano 27 Września 2021 10 godzin temu, Wierzbol napisał: Ja także, wystarczy spojrzeć na moją półkę przedział między 1967-1971, ale nie ten konkretny chellenger (poprawka, sprawdziłem w necie, żaden challenger nie był ładny od kąd zaczęli je robić, a potem było jeszcze gorzej po 1978) Z tym sie zgodze ze po 78r byly to już niewypaly ale ten challenger jeszcze jest ok aczkolwiek charger jest lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 Po pół roku coś się ruszyło, na początek folia chromowa i efekt sami oceńcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 Efekt? Bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 28 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 28 Stycznia 2022 Share Napisano 28 Stycznia 2022 Czołem, folia chromowa? podrzuć jakiś link żeby zbadać ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) Kolejny postępy, rozdzielacz w toku. Zakupiona tez farba (na zdjęciu), oraz pokazuje rozwiązanie które bardzo polecam głównie na rury wydechowe, czyli zaciski na kable (pod farbką), cienkie ścianki wyglądają proporcjonalnie do średnicy rury, efekt można zobaczyć na poprzednim projekcie ’70 Chevelle przy którym go zastosowałem. Edytowane 29 Stycznia 2022 przez Wierzbol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) 6 godzin temu, GTiStyle napisał: Czołem, folia chromowa? podrzuć jakiś link żeby zbadać ten temat. moja ma już ponad 10 lat, ale klej jeszcze jakoś trzyma, wycinasz z zapasem a potem delikatnie nożem przejeżdżasz w miejscu gdzie np. listwa się kończy i gotowe, ale zaskoczyła mnie przy oklejaniu kompresora, że aż tak się rozciąga (oklejane z jednego kawałka). Edytowane 29 Stycznia 2022 przez Wierzbol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 dzięki. Obadam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 Super wygląda, z czego przewody zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 2 Lutego 2022 Autor Share Napisano 2 Lutego 2022 (edytowane) 18 godzin temu, WojtosDK napisał: Super wygląda, z czego przewody zrobiłeś? Co ja będę tłumaczyć, na piątym zdjęciu od góry widać zestaw Detail Master Edytowane 2 Lutego 2022 przez Wierzbol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi