rzelu Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 W zasadzie nie dokumentuję budowy z przyczyn prozaicznych - braku czasu. Na różnych etapach budowy wykonuję zdjęcia "kontrolne" służące wychwyceniu błędów lub niedoróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Wypasiony bardzo mi się podoba ja własnie dziś skończyłem zwojego bedzie w malowaniu z hiszpani z 34 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawrzul Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 O kurde, super! Wyglada bardzo "żywo", tj. realistycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PHILLIP Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Model naprawde super ! Ciekawy wariant z pługiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 A to nieprawdziwek? Czy jakiś realny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Czołem Bardzo fajny model. Ciekawe malowanie i ten pług też robi wrażenie. Mam jedno tylko zastrzeżenie natury technicznej - skoro cyfra na burcie jest w wariancie "szablonowym", czyli idealnie równiutka, z czarną obwódką, to proponuję usunąć ten zaciek z białej farby, bo wygląda trochę jak "z innej bajki". Podobnie rzecz się ma z owym zaciekiem przy krzyżu . Poza tym super. pozdrawiam Avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 4 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2008 Ale Helmut najpierw wymalował czarny szablon cyfry i czarne krzyże, a potem zaczął poprawiać białą farbą, tylko że deszcz zaczął padać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawrzul Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Mi tenze zaciek wlasnie bardzo sie podoba. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi