Pan_Cerny Napisano 9 Października 2021 Share Napisano 9 Października 2021 Szukam nowozelandzkich oznakowań z Miniartowej Valentyny Mk.V (35106). Ponadto szukam też elementów do wcześniejszej wieży a które są tym modelu niewykorzystywanie (włazy wejściowe, podstawa anteny, jarzmo działa itp.). I gąsienice ogniwkowe. Może ktoś dał do swojego modelu ruchome bronco lub fruila i ma zbędne zestawowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Października 2021 Share Napisano 10 Października 2021 Poszukam. Ale to potrwa bo model mam zeskladowany daleko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Października 2021 Share Napisano 10 Października 2021 Przypomnij się jutro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 16 Października 2021 Share Napisano 16 Października 2021 Mam wszystko co chcesz. Mnie niepotrzebne. Gąski - niepełny komplet (ale starczy na modelowe 2x101 sztuk) gdyż trochę chcę zostawić sobie na zapasowe ogniwa w Archerze. Pisz na priv jeśli nadal jesteś zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi