pepik Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 a z czego można zrobić siateczki? bo akurat wszystkie co miałem na stanie mi się pokończyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 możesz kupić fototrawione siatki. Np na www.mojehobby.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 22 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2008 Trochę prace ruszyły... Wnętrze praktycznie ukończone. Niestety jeden babol się znalazł mianowicie wróciłem nad ranem z imprezy i jak wstałem to zabrałem się za klejenie szyb... i to nie był dobry pomysł bo jedną pobrudziłem klejem... Macie na to jakiś sposób? Zamieszczam kilka fotek z włożonym a nie sklejonym wnętrzem. Najpierw ta szyba Ujęcie przez szyberdach Proszę o jakąś pomoc w sprawie tej szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugoman Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Spróbuj pastami polerskimi Tamki. Ewentualnie na początku bardzo delikatnie papierem (co najmniej 2500). Powinno zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 A co Ci się porobiło z tym prawym lusterkiem?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Zmatuj szybę papierem 2000 i uzyj past polerskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Usczelki za bardzo się błyszczą i trochę nie równe. Gdzie ramki szyb na tylnych bocznych szybach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 ramki już pomalowałem... na początku nie chciałem ich ruszać (nie chciałem zrypać szyb) uszczelki też poprawiłem... błyszczały się bo kryłem całe auto lakierem.... --------------------------------------------------------------------- Kasta idzie do DOTa... Jakieś pomysły na nowy kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi