lewan Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Siemka. Już od jakiegoś czasu bawie się panzerką.. Dopiero teraz wzieło mnie na dokumentacje tego oto modelu.. na końcu chcę osiągnąć taki wygląd(podobny) LINK DO OBRAZKA Do panzera dokupiłem zesstaw figurek:) FOTKI PANZERKI PS:dopiero na zdjęciu zobaczyłem pare błędów...trzeba je poprawić:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Przekombinowałeś z tymi smugami nienaturalnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewan Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2008 chodzi ci o przód?? Wiem musze to poprawić...nie doszedłęm do perfekcji w robieniu brudu i błota:P:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 To jakiś żart ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Więc jest szansa że nie będe najgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi