tornado Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Podczas pobytu w Londynie wstapiłem do muzeum lotnictwa i zrobiłem kilka fotek Harriera, właściwie są to głównie zdjęcia silnika. Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 tornado, I właśnie tak to działa. Wspieramy się z każdej strony bez względu na to czym się zajmujemy: wojacy-cywilom, cywile-wojakom. Normalnie hasło modelarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 No super ze byles w Hendon! Jestem pewien, ze zdjec masz o wiele wiecej. Moze cos z hangaru Wings Over Water? Mi na to nie starczylo czasu, a teraz zaluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2008 No super ze byles w Hendon! Jestem pewien, ze zdjec masz o wiele wiecej. Moze cos z hangaru Wings Over Water? Mi na to nie starczylo czasu, a teraz zaluje... Więcej fotek z muzeum znajdziesz Tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi