Jacek Kryszak Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Właśnie zakupiłem zestaw 1/48 Tamiya F-14A Late Model, ten nowy z mechanizacją płata i fragmentem pokładu lotniskowca, a ponieważ nie zamierzam budować modelu ze skrzydłami rozłożonymi, a sam zestaw ma tylko skrzydła z mechanizacją, szukam osoby, która posiada zestaw F-14 A lub F-14 D i chciałaby zamienić skrzydła tzw pełne na te z mechanizacją. Czyli ja daję ramkę ze skrzydłami z mechanizacją plus dźwigar i płetwy podkadłubowe, bo te części są na innych ramkach, a otrzymuję ramkę ze skrzydłami pełnymi ze starego zestawu. Osoba najlepiej z Poznania lub okolic aby się spotkać i wymienić i uniknąć wysyłki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIRAGE 5 Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Jestem zainteresowany wymianą skrzydeł , ale wysyłka konieczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Kryszak Posted November 30, 2021 Author Share Posted November 30, 2021 Nieaktualne już. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts