Jacek Kryszak Napisano 30 Listopada 2021 Share Napisano 30 Listopada 2021 Właśnie zakupiłem zestaw 1/48 Tamiya F-14A Late Model, ten nowy z mechanizacją płata i fragmentem pokładu lotniskowca, a ponieważ nie zamierzam budować modelu ze skrzydłami rozłożonymi, a sam zestaw ma tylko skrzydła z mechanizacją, szukam osoby, która posiada zestaw F-14 A lub F-14 D i chciałaby zamienić skrzydła tzw pełne na te z mechanizacją. Czyli ja daję ramkę ze skrzydłami z mechanizacją plus dźwigar i płetwy podkadłubowe, bo te części są na innych ramkach, a otrzymuję ramkę ze skrzydłami pełnymi ze starego zestawu. Osoba najlepiej z Poznania lub okolic aby się spotkać i wymienić i uniknąć wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 30 Listopada 2021 Share Napisano 30 Listopada 2021 Jestem zainteresowany wymianą skrzydeł , ale wysyłka konieczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 30 Listopada 2021 Autor Share Napisano 30 Listopada 2021 Nieaktualne już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi