Wojtek190 Napisano 5 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2021 13 minut temu, Hello napisał: Ciekaw jestem po prostu . Hello Niestety nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie . Może ktoś lepiej zorientowany się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek190 Napisano 5 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2021 12 minut temu, kowal76 napisał: Czy te kalki ze zdejmowanym filmem, są już w każdym nowym zestawie Eduarda ?. Ja ostatnio robiąc Fw 190 Edka, ale ze starszego wydania w wersji weekend miałem strasznie kruche kalki. Napisy eksploatacyjne strasznie się rwały :(. Mieliście taki przypadek z kalkomaniami Eduaeda ?. Nie mam absolutnie wiedzy nt. od kiedy Eduard stosuje film na swoich kalkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr2498 Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 Generalnie we wszystkich modelach które są w nowych pudełkach są też nowe kalki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 (edytowane) Wczoraj mi przemknął film na YT gdzie gość zawzięcie zdrapywał zewnetrzną warstwę na kalkomanii . Nie zwróciłem uwagi , a to o TO chodziło . Pozdrawiam PS Wojtek bardzo sprytnie i praktycznie podszedłeś do wykonania warsztatu na forum . Rzecz godna polecenia . I co najważniejsze - skuteczna . Teraz żałuję, że sam tak nie zrobiłem . Edytowane 5 Grudnia 2021 przez Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek190 Napisano 5 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2021 16 minut temu, Hello napisał: PS Wojtek bardzo sprytnie i praktycznie podszedłeś do wykonania warsztatu na forum . Rzecz godna polecenia . I co najważniejsze - skuteczna . Teraz żałuję, że sam tak nie zrobiłem . Zrobiłem tak ponieważ na początku byłem pewien że nikogo nie będzie interesował warsztat "czystego" "eksponatu". Robiłem zdjęcia aby się konsultować z kolegą greatgonzo na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek190 Napisano 5 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, _OldMan_ napisał: To jest jeden z przykładów na jakich się wzorowałem, ale wypróbujcie tą metodę na złomie i konieczni poczekajcie aż dobrze wyschną kalki. Wg. mnie 24h będą dobrą przerwą. Edytowane 5 Grudnia 2021 przez Wojtek190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi