Ficmajster Napisano 6 Grudnia 2021 Share Napisano 6 Grudnia 2021 (edytowane) Porządki na półce i czas pozbyć pojazdu z serii Dragon Armor. Stan idealny , gablotka + pudełko. Tiger II Alfreda Kurzmaula , cena za niego to kwota 390 zł , ewentualne propozycje na priv proszę. Zainteresowanych proszę o kontakt bo mam tych modeli trochę i zawsze mogę coś jeszcze zaoferować. Specjalnie na życzenie bez problemu mogę wystawić model czy to na allegro czy to na olx . Zapraszam Edytowane 6 Grudnia 2021 przez Ficmajster Jeden z modeli przez moje niedopatrzenie nie posiadał koła...musiałem go zdjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 6 Grudnia 2021 Super Moderator Share Napisano 6 Grudnia 2021 Stan idealny -Stug'a chyba nie do końca , brak w lewym zawieszeniu koła...a i ostatnie coś niedomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ficmajster Napisano 6 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2021 Zgadza się...moje niedopatrzenie...dzięki za reakcję, Stug do wycofania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi