Nexus Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 F-15E Strike Eagle - Berlin-Schoenefeld 31.05.2008 - ILA 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Właśnie brakowało mi tego typu zdjęć przedstawiających zamki mocowań uzbrojenia DZięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 11 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2008 Patyk, specjalnie dla Ciebie - ekstrakt z tych zdjęć w wyższej rozdzielczości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 Nexus Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 12 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2008 Na zdrowie Patyk Jak już wygrasz jakiś konkurs z F-15E, to napisz maleńkimi literkami podziękowania dla mnie na jednym z pylonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Nexus czy możesz mi odpowiedzieć na pytanie czym różni się F-15E od F-15J? Mam ochotę zrobić F-15 w skali 1/32. Podoba mi się wersja japońska (japońskie malowanie), ale wersja J jest o wiele droższa od wersji E. I stąd moje pytanie. Jeśli się da przerobić wersję E na J to dokonuję zakupu i biorę się do roboty! Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 niestety nie da się. Wersja J to odpowiednik wer. C czyli samolot jednoosobowy. Wersji E jest bliższa wersja D (zewnętrznie) i również używana przez JASDF. Swoją drogą to F-15J tamki 1/32 to ładny model. edit. choć oglądając Twoje modele to przesadziłem twierdząc że się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 5 Maja 2009 Autor Share Napisano 5 Maja 2009 Kwestia samozaparcia Oczywiście jak ktoś lubi robić KOMPLETNE konwersje. A nie lepiej użyć wersji C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Kwestia samozaparcia Oczywiście jak ktoś lubi robić KOMPLETNE konwersje. A nie lepiej użyć wersji C? A kto robi C w skali 1/32? Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 (edytowane) Tamyia ...bardzo ładny model Był jeszcze stary Revell ale wiadomo jak to bywa z Revellem Edytowane 5 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 5 Maja 2009 Autor Share Napisano 5 Maja 2009 Revell swego czasu wydał wersję C w 1:32. A Tamiya wydała wersję C z numerem katalogowym #60304 http://www.modelingmadness.com/reviews/mod/laskodif15.htm Edit: Artur był szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Zdecydowałem się na tamiyowską wersję E. Chyba będzie ją można przerobić na DJ-kę? Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Oj nie wiem tzn może byc trudno. DJ nie miała zbiorników po bokach kadłuba a E ma i to na stałe (nie są doklejane tylko odlane razem z kadłubem). W wypadku D to Revell http://www.f-15estrikeeagle.com/navigation/index_reviews.htm tutaj są recenzje modeli F-15 oraz duuuużoooo zdjęc oryginału. http://www.xs4all.nl/~designer/models/F15-32/f15-32-4.htm#f15j tu z C zrobiono J. Może się przyda chociaż... po tych motorach to już nic mnie nie zdziwi nawet konwersja i odcinanie przez Pana zbiorników w F-15E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 No to mam teraz mętlik w głowie! Chciałbym japońską piętnastkę, ale dwumiejscową. Wersja E jest fajna, ale chciałbym walnąć japońskie malowanie, bo są bardzo ciekawe. Mam możliwość kupienia po niezłych pieniądzach wersję E. Wersja J niestety jest droższa! Od motorów muszę odpocząć, więc biorę się teraz za MH-53 E z Akademii w 1/48. Niebawem pokażę In-boxa. pozdrawiam Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi