Roobert Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Wygląda na to, że w zestawie nie ma żadnych blaszek fototawionych. Czyli trzeba też czekać aż Part wypuści jakieś zestawy. No chyba, że jakość jest tak wysoka, że nie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Witam . Czyli trzeba też czekać aż Part wypuści jakieś zestawy Szczerze watpię czy się doczekamy . Nie słyszałem , aby Part zrobił jakieś blaszki do żywicznych zestawów - chyba , że w kooperacji z producentem samego modelu . Zresztą jest to dosyć powszechna praktyka . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukuruźnik Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Też kupiłem ten model i faktycznie - piękna sprawa. Kalkomanie znakomite. Mam nadzieję, że Modelbud pójdzie za ciosem i doczekamy się żywicznego Biesa! To by dopiero była frajda mieć oba polskie, wojskowe treningowce. Wtryskowego pewnie nikt nie wyda no a żywica stwarza jeszcze cień nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepot Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 A czy mógłbym prosić o dokładniejszy in-box ts-11 iskra? Z góry dziękuje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi