bsnt3k Napisano 4 Marca 2022 Share Napisano 4 Marca 2022 Miłe zaskoczenie. Model przyszedł tylko w folii ochronnej i bąbelkowej. Czasem mi przychodzą double boxy jak by harmonię pakowali. Mam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkrzyska Napisano 4 Marca 2022 Autor Share Napisano 4 Marca 2022 To dla ciebie, czy sprzedajesz go? Czy to jest Takao 1942? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 4 Marca 2022 Share Napisano 4 Marca 2022 Raczej dla siebie. Nie chce mi się tłumaczyć cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 7 Marca 2022 Share Napisano 7 Marca 2022 Kolejna paczka może na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkrzyska Napisano 7 Marca 2022 Autor Share Napisano 7 Marca 2022 A co to takiego? Nie idzie odczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 7 Marca 2022 Share Napisano 7 Marca 2022 Chevalier DD-805, jakieś maru i ki44 40mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkrzyska Napisano 8 Marca 2022 Autor Share Napisano 8 Marca 2022 O jakich okrętach jest ta japonska książka ile ma stron? Zrób zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 8 Marca 2022 Share Napisano 8 Marca 2022 W dniu 4.03.2022 o 19:53, bsnt3k napisał: Raczej dla siebie. Nie chce mi się tłumaczyć cen. Jeżeli to Takao to byłbym ew. zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 Zostawię go. Już zacząłem wycinać części z ramki. Jak już coś będę sprzedawał z Aoshimy to modele zdublowane i będzie drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 Pomyśleć, że jeszcze nie w tak zamierzchłych czasach niektóre z tych krążowników typu Takao Aoshimy były u nas bez problemu dostępne gdzieś w okolicach 400 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 9 minut temu, witox napisał: Pomyśleć, że jeszcze nie w tak zamierzchłych czasach niektóre z tych krążowników typu Takao Aoshimy były u nas bez problemu dostępne gdzieś w okolicach 400 PLN. No niestety , ostatnio widziałem za 700 z przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 Jak kupujesz bo zbierasz modele to nie są jakieś duże kwoty. Jak kupujesz żeby skleić to cena może być duża zwłaszcza że można mieć zastrzeżenia co do jakości statków od Aoshimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 Sklejam, nie zbieram , dlatego narazie odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 Jak ktoś "tylko skleja" to w końcu i tak kupi, bo raczej nikt inny typu Takao w 1/350 szybko nie wyda. Więc wyboru nie ma. Takao to był ich pierwszy model 1/350 więc trochę eksperymentowali. Myokosy i trzyfajkowce są już sporo lepiej zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 2 godziny temu, witox napisał: Jak ktoś "tylko skleja" to w końcu i tak kupi, bo raczej nikt inny typu Takao w 1/350 szybko nie wyda. Więc wyboru nie ma. Takao to był ich pierwszy model 1/350 więc trochę eksperymentowali. Myokosy i trzyfajkowce są już sporo lepiej zrobione. To fakt więc szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 11 Marca 2022 Share Napisano 11 Marca 2022 (edytowane) W dniu 8.03.2022 o 17:25, mkrzyska napisał: O jakich okrętach jest ta japonska książka ile ma stron? Zrób zdjęcia. wydania specjalne maru, 70 stron ze zdjęciami i jakimś tekstem. Pancerniki IJN Ise, Kongo Fuso bodajże . Kupiłem na próbę bo to pozycje z lat 70 i 80. Jakość skanów zdjęć i negatywów taka sobie. Szczegółów nie uświadczysz. Edytowane 11 Marca 2022 przez bsnt3k Zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 11 Marca 2022 Share Napisano 11 Marca 2022 chciałem was spytać o elementy fototrawione i ich dostępność. myślałem ostatnio żeby skanować te które będę miał żeby mieć 'zapas' na przyszłość. na własne potrzeby bo drogo i dużo zestawów jest niedostępnych. lub dla przykładu: https://www.scalemates.com/kits/hobby-station-hs01001-akizuki-1942--179884 kilka wydań, formy trafiają z rąk do rąk, trzy firmy to wydawały. pełne fototrawione części były bodajże tylko w dwóch wydaniach na osiem. dotrawiłbym sobie takie części do pozostałych wznowień. macie takie skany do własnego użytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi