tornado Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Harley Davidson Police Bike - Tamiya 1:6 Dzisiaj odebrałem paczuszkę Wszystko widać na fotkach więc nie będę się rozpisywał. Imponujących rozmiarów pudło - 61 X 41 X 9 cm. Zawartość pudła: Instrukcja i kalkomanie: Wypraski z elementami ramy, silnika i zabudowy: Chromy: Oszklenie: Elementy gumowe: Elementy metalowe i inne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Hej Tornado! Gratuluje udanego zakupu! Swietnie bedzie sie prezentowal przy Twoim poprzednim Harley'u. No i tym razem bedziesz mogl conieco sam pomalowac. Czekam na relacje z budowy P.S. Ja tez rozgrzebalem motor - BMW R75 ITALERI w 1/35 (to ten, ktory posluzyl mi za baze do mojego motorka w 1/72). Relacja z budowy juz wkrotce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Andrzeju ile dałeś za modelik, koło mnie w Sosnowcu, też jest w sklepie modelarskim i koszt tego motorka to 409zł podobno promocja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2008 Hej Tornado! Gratuluje udanego zakupu! Swietnie bedzie sie prezentowal przy Twoim poprzednim Harley'u. No i tym razem bedziesz mogl conieco sam pomalowac. Tyz prawda Andrzeju ile dałeś za modelik, koło mnie w Sosnowcu, też jest w sklepie modelarskim i koszt tego motorka to 409zł podobno promocja. Model wraz z przesyłką kosztował mnie 119,94 $ US. ( tym razem nie doliczonoi mi cła/Vatu), na złotówki wyszło niecałe 270 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi