gren Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 husarz stracił pióro ale jakoś nie zauważyłem jak znajdę to uzupełnię ale jakoś mało mi to przeszkadza 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Hej , malujecie głównie popiersia . Czy to wynika z braku ofert całych figur , rzeźb czy tak po prostu z wyboru ? Na zasadzie wyboru skali w samolotach . Postacie , popiersia extra . Pozdrawiam Hello Edytowane 31 Grudnia 2021 przez Hello Złe wyrażenie - "malujcie wciąż" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 4 godziny temu, Hello napisał: Hej , malujcie wciąż popiersia . Czy to wynika z braku ofert całych figur , rzeźb czy tak po prostu z wyboru ? Na zasadzie wyboru skali w samolotach . Postacie , popiersia extra . Pozdrawiam Hello Malujemy.W zależności czy ktoś sobie akurat życzy czy nie.Dla siebie nigdy.Więc zależy od zapotrzebowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 1 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2022 dla mnie popiersia to raczej dodatek ,albo kupno po okazyjnej cenie albo materiał do przerobienia na całą figurkę mam kilka 20 cm choc zrobione z z popiersia 2 w tym jedna w trakcie pracy Jak dla mnie najlepsza skala to 90 mm ale duzo wieksza oferta jest w 75. choc sporo jest przeskalowanych i mają po 80 -85 wrzucę pózniej jakąś 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi