gren Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 no może nie całkiem - z popiersia jest ten pierwszy a drugi występował z tarczą i hakownicą ale zmieniłem mu uzbrojenie , a tego z hakiem dałem w prezencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 Fajna rzezba nawet jak malowanie słabsze figurka nadrabia właśnie rzezbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 1 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2022 Od czasu jak je robiłem trochę poprawiłem technikę. Teraz robię Bastet jak skończę malować tak na koniec stycznia to wstawię.rownocześnie mam do skończenia polowacza. I 2 scytki. A to sprzataczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi