tlb Napisano 3 Stycznia 2022 Share Napisano 3 Stycznia 2022 Witajcie, prezentuje Wam kolejny mój ulepek. Gdyby ktoś chciał obejrzeć początek budowy to zapraszam do bardzo krótkiego warsztatu, w którym poza kokpitem i sklejonym kadłubem nic nie ma. Uznałem, że wystarczy galeria końcowa sugerując się popularnymi słowami na forum: "model znany i nie trzeba komentować, ni opisywać" Do sedna, model trudny nie jest, składa się dość przyjemnie. Od razu odpowiadam na pytania dotyczące uzbrojenia, nie montowałem ponieważ wg mnie malowanie okazjonalne może się obejść bez pocisków. Model jest pomalowany Mr. Hobby w spray'u i wg mnie jest to genialna farba. Doskonale kryje i świetnie wchodzi w linie podziału. Jako podkład użyłem Mr. Hobby Ueno black. Szare plamy/odbarwienia widoczne na niektórych elementach to wina prawdopodobnie lakieru, ponieważ jest to drugi model, na którym używam "sreberka" i drugi raz po tym lakierze są takie plamy. Zapraszam do oglądania: PZDR 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 3 Stycznia 2022 Share Napisano 3 Stycznia 2022 Wcale nie taki ulepek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 4 Stycznia 2022 Share Napisano 4 Stycznia 2022 Fajny model, podoba się :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi