x_bandit Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 KA-50 1:48 Italieri/Revell czy ktoś może ma i chciałby odsprzedać? pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 mam do sperzdaży K-50 Revell nr 04445 w 1:48 cena 150 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 23 Lutego 2022 Autor Share Napisano 23 Lutego 2022 A może ktoś jeszcze go posiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 2 Marca 2022 Share Napisano 2 Marca 2022 mam jeszcze do sprzedaży cena 165 zł z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 2 Marca 2022 Share Napisano 2 Marca 2022 Z tego co kojarzę Ka-50/52 w skali 1:48 jest w zapowiedziach któregoś z producentów. Na chwilę obecną to tylko zestaw Italeri/Revell plus nieliczne dodatki. Pewnie z racji konfliktu na Ukrainie co wkrótce pojawi się tej tematyki na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 2 Marca 2022 Autor Share Napisano 2 Marca 2022 12 godzin temu, Marian napisał: mam jeszcze do sprzedaży cena 165 zł z wysyłką 3 godziny temu, Ritter napisał: Z tego co kojarzę Ka-50/52 w skali 1:48 jest w zapowiedziach któregoś z producentów. Na chwilę obecną to tylko zestaw Italeri/Revell plus nieliczne dodatki. Pewnie z racji konfliktu na Ukrainie co wkrótce pojawi się tej tematyki na rynku. Dzięki za odzew, ale w międzyczasie chęć na sklejenie tego śmigłowca dramatycznie spadła... szczególnie, że model nie miał być dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 3 Marca 2022 Share Napisano 3 Marca 2022 12 godzin temu, Ritter napisał: Z tego co kojarzę Ka-50/52 w skali 1:48 jest w zapowiedziach któregoś z producentów. Na chwilę obecną to tylko zestaw Italeri/Revell plus nieliczne dodatki. Pewnie z racji konfliktu na Ukrainie co wkrótce pojawi się tej tematyki na rynku. Był w zapowiedziach Kitty Hawk, ale Kitty Hawk łaskaw był zejść z tego świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi