Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Witam! Skusiłem się na przeróbkę mojego starego modelu, i wyszło coś takiego...Sami oceńcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Fajny! Wadzi trochę "zez rozbieżny" strzelca ale wiem z doświadczenia jak trudno się oczy maluje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Z dalek tego zeza nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 A może to jest ten sam strzelec, który grał w Wielkiej Włóczędze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Jak to jest strzelec to powodzenia z takim zezem. Model = 5+ = Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Okularków zapomniał... nie czepiac się biedaka Może mu dorobić okulary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomko10 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Gość pewnie celował do dwójki spit-ów, nr1 dał zwrot w lewo, a nr2 w prawo Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Slady po wypychaczach i łączeniach form pozatym spoko to tamka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Tak to tamka A śaldy sa bo to model stary, a nie chciało mi się go już dłubac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Spox ja mam z tristara i jest super jest tu na forum gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Podstawka całkiem fajna, zaś działko raczej przeciętne. Już na pierwszej fotce, widać duże ślady po wypychaczach, na wewnętrznej stronie osłony. Miejsce to jest łatwo dostępne, więc dziwię się, dlaczego nie zostały usunięte. Zdjęcie numer 4: Bardzo widoczny jakiś ślad na krawędzi osłony strzelca. Ślad łączenia form, nie został usunięty na celowniku (też fotka numer 4) Kalkomania położona źle (widać film) Szkoda że nie pokusiłeś się o "odchudzenie" osłon, które w przypadku starego modelu Tamiyi są za grube. Sam "soldat" to nie moja działka - mało ich sklejam, więc nie oceniam Twojej pracy nad nim. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 Model prawdopodobnie wyglądał by lepiej gdyby nie był sklejany rok temu. Jest to jeden z pierwszych moich modeli i był on w malowaniu DAK. A teraz go przemalowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Model prawdopodobnie wyglądał by lepiej gdyby nie był sklejany rok temu. Jest to jeden z pierwszych moich modeli i był on w malowaniu DAK. A teraz go przemalowałem. Więc wszystko jasne... Kibicuję przy Twoich zmaganiach z Nashornem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 Dziękuje. Co do nashorna będzie pomalowany w sobote, więc mały update będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 ...więc mały update będzie No więc czekam z niecierpliwością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi