krzysztof66 Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Witam oddaje do waszej recenzji kolejny model a mianowicie panzer 4 H z tamiyi model robiony z pudełka gąsienice z academy w zrobieniu tego modelu sugerowałem się waszymi wskazówkami za co serdecznie dziękuje myślę że teraz każdy kolejny będzie lepszy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 zbyt czyste kalki.. za bardzo rzucają się w oczy przy całkiem przyjemnie sfiltrowanym malowaniu pojazdu i błoto wygląda jak by przejechał przez pszenicę w miodzie :P zbyt glutowate wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 17 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2008 błoto nie jest glutowate tylko ja nie umiem robić zdjęć ,ale pracuje nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 17 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2008 jeszcze jedno zdjęcie w innym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Czy masz może jakieś dokumenty lub zdjęcia tego czołgu Mój kumpel robi identycznego(też z Tamiya) i obiecałem mu że poszukam informacje na jego temat. Chodzi o ten sam model Kursk 1943 nr. taktyczny czołgu 633. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 witajcie czy do zdjęć trzeba robić tło ,aha i jeszcze chciałem sie dowiedzieć jak zrobić sobie ten opisik na dole typu panzerwaffe.na warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Hej, zrobienie zdjęcia na jednolitym tle dużo im daje. Przede wszystkim model jest wtedy oderwany od "rzeczywistości" bo nie można porównać skali z na przykład fakturą biurka. Dzięki temu oderwaniu model wydaje się po prostu większy wizualnie i jakoś tak lepiej wygląda. Kup po prostu ogromny brystol A2 czy A1 w kolorze np. czarnym, niebieskim czy piaskowym. A opisik na dole robisz klikając Profil na górze strony i wpisując tam w polu "Podpis" to co chcesz mieć pod każdym postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 (edytowane) dobra jeszcze 3 zdjątka z tłem pozdrawiam Edytowane 21 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 No, od razu ładnie wygląda! I temperatura barw się dobrze złapała! Wash całkiem fajnie wyszedł, niemal w sam raz. Podkreślił ładnie zagłębienia i detale. Ogólnie bardzo pozytywnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi