Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zamawiam i płacisz jak paczka będzie już w u mnie, po zaksięgowaniu przelewu wysyłam ją do ciebie. 

Edytowane przez bsnt3k
Autokorekta
Napisano

Panie Mario numer telefonu to priv 😆.

Zróbmy tak jak napisałem zamówię i odezwę się jak model będzie już u mnie. Czyli gdzieś za miesiąc. 👍

Napisano
2 godziny temu, piotrkur napisał:

A tak tylko z ciekawości zapytam-nie idzie zrobić "składaka"??Wagon +2x armatka??:hmmm:

A można to zrobić? Tzn dragon wypuścił oddzielnie wagon i armatki?

Napisano
18 godzin temu, Mario17 napisał:

Wole orginal , 

złożyłem zamówienie

Napisano
21 godzin temu, bsnt3k napisał:

A można to zrobić? Tzn dragon wypuścił oddzielnie wagon i armatki?

A i owszem, zestawy 6086 oraz 6547, tylko że sprzężony flaczek raczej obecnie trudno dostępny jest. Cenowo też by to raczej niekorzystnie wypadło mimo, że zestaw armatki zawiera figurki  w zestawie. Na koniec, nie wystarczy pożenić ze sobą oba zestawy, gdyż pod flaki w gondoli trza by jeszcze podesty dorobić ale dla kogoś, kto choć odrobinę skraczuje, nie powinno stanowić to większego problemu.

Optymalnym zatem, wydaje się zakup rzeczonego zestawu Dragona 6912.

Napisano
W dniu 4.02.2022 o 16:17, Mario17 napisał:

Ok to czekam

Dziś doatalem informacje od dostawcy że egzemplarz który widniał jako dostępny został już wyprzedany. Zamówienie zostało anulowane.

Napisano (edytowane)
W dniu 8.02.2022 o 08:10, Mario17 napisał:

Ok .dziękuj 

Znalazłem ten model w jednym z lokalnych tokijskich sklepów. Cena 220zł. Do tego należy doliczyć koszty wysyłki do Polski i ewentualny VAT.

Edytowane przez bsnt3k
Literówka
Napisano (edytowane)
1 minutę temu, bsnt3k napisał:

Dubel

Edytowane przez bsnt3k
Zdublowana wiadomość
Napisano

220 za model, 100 za wysyłkę. Do tego ewentualny vat przy odprawie celnej w Polsce. 320zł na pewno. Ile powyżej zależy od obsługi celnej.

Napisano

W tym przypadku mogę być tylko pośrednikiem i nic na tym nie zarobię. Musiałby pan teraz wyłożyć te 320zł i czekać na przesyłkę około miesiąca. Później uregulować ewentualny vat lub 8.5zl dla poczty gdy do przesyłki nie zostanie naliczony vat.

• 1 month later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.