Pancho Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Szanowni, proszę o pomoc bo poległem. Otóż, szukam artykułu, dyskusji o T-34/76 (zdjęcie poglądowe, ale chodzi o nr 122) gdzieś czytałem, widziałem, nawet miałem, ale przeszukałem dzisiaj wszystko co mam i nawet internaty i nie mogę namierzyć. Trafił mi się model owego i chciałbym odwzorować ten wóz. Była dyskusja, że nr z wierzy był powtórzony na przednim pancerzu, tyle pamiętam. Zatem ośmielam prosić się o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Tu jest zdjęcie oryginału. Z przodu wieży numer - 122 z tyłu wieży, zasłonięty częściowo gąsienicami był biały orzeł. Z przodu po prawej stronie włazu kierowcy, obok lampy widać biały numer 150. Pozdrawiam Jacek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancho Napisano 10 Lutego 2022 Autor Share Napisano 10 Lutego 2022 To zdjęcie znam, ale widziałem jeszcze inne. Niemniej, serdecznie dziękuję za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi