konrad1 Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Witam dzisiaj zaczynam kolejny projekt jest nim nissan 300zx na razie złożyłem silnik nawet go nie pomalowałem tym zajmę się jutro .Jutro pomaluję kastę na czerwono.Wnętrze będzie czerwono-czarne.Na razie tyle oto fotki są słabe bo robione telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 No to ja zasiadam w pierwszym rzędzie i oglądam relację . Tylko proszę, postaraj się o lepsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 Tak teraz zdjęcia będę robił na dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 A masz fote pudła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 Mam zobacz tutaj viewtopic.php?t=8213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 No i kolejny update dzisiaj pomalowałem silnik foty słabej jakości jak zwykle.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Będą lepszej jakości jak nie bedziesz tak blisko obiektywu przystawiał części . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 No faktycznie. Dzisiaj kupiłem dot-3 i kasta się już kąpie, nie długo foty silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 I w końcu silnik skończony oto rezultat : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 4 Lipca 2008 Autor Share Napisano 4 Lipca 2008 Witam praca rusza sie bardzo powoli oto fotka całosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Niewiele widać na tych zdjęciach, może zrób pod innym kątem tak aby oprócz wentylatora było widać cos więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi