barfor Napisano 20 Lutego 2022 Share Napisano 20 Lutego 2022 Dzień dobry, mam prośbę. Wiele lat temu dostałem Agusta Westland Merlin HC3 Airfix 1/48. Zacząłem go sklejać w tamtym roku. Niestety w trakcie sprzątania przed świętami "diabeł ogonem nakrył" pozostałem zewnętrzne kalkomanie do niego. Model jest sklejony gotowy do pomalowania zewnętrznego. Kalkomania zewnętrzna zawiera kilka wersji. Czy ma ktoś może zewnętrzne kalkomanie niewykorzystane, którymi mógł by mnie wspomóc. Pisałem do AIRFIX ale niestety model nie jest produkowany i nie mają na stanie kalkomanii do niego. Załączam zdjęcie ze strony sklepu dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barfor Napisano 21 Lutego 2022 Autor Share Napisano 21 Lutego 2022 Już znalazłem ogon diabła i naklejki. Dziękuję za zainteresowanie, pozdrawiam Bartosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 Powodzenia w konczeniu, a już miałem skanować żeby dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barfor Napisano 21 Lutego 2022 Autor Share Napisano 21 Lutego 2022 Bardzo dziękuje za zainteresowanie. Dobrze wiedzieć, że masz takie możliwości Pozdrawiam, Bartosz Foryś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 Nie ma sprawy ale ja raczej 1/72... bardzo rzadko coś w innej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barfor Napisano 21 Lutego 2022 Autor Share Napisano 21 Lutego 2022 U mnie leży Mirage 2000C już z 10 lat jeśli chcesz to mogę ci go dać już nie te oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 Ja tylko śmigłowce, ale mam znajomego co może by go chciał ile za niego chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barfor Napisano 21 Lutego 2022 Autor Share Napisano 21 Lutego 2022 A ile kolega da + przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 Zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi