Paweł Czarnocki Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 No fajowego gazika REVELL obiecuje http://www.panzer-modell.de/berichte/wolf_kurz/wolf.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Jest ale na razie u sąsiadów. http://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=3499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Może być ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Kurde dlaczego nie ma po polsku, ja w szkole rzucałem kamieniami na niemiecki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Ja wyrzucałem kwaitki przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Łeee.... szkopska "gelenda" pełno tego jeździ po ulicach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 panowie własnie dzisaj oglądałem ten model w sklepie w gdańsku...kosztuje tutaj 60 zł....wypraski bardzo ładne model tez ale producent zapomniał o dwóch rzeczach... silnik polskie malowanie ale poleacam naprawde warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Widziałem to tez na Track-Link. Model świetny. Dzisiaj miałem już w ręku wypraski. Poziom nowego Revella, czyli raczej wyższa półka. Trza będzie nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi