Leeb Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Witam!!! Jestem szczęśliwym posiadaczem czołgu jak w temacie i mam problem z doborem farb do niego. Otóż Tamiya jako kolor podstawowy proponuje następującą mieszankę farb: XF-49 (khaki) + XF-51 (khaki drab) + XF-64 (red brown), kolory należy zmieszać w równych częściach ze sobą. Czy jakaś inna firma produkuje już gotowy kolor? Czy jednak jestem zmuszony sam mieszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Gotowy zestaw robi Gunze -> http://www.gunze.pl/go/_info/?user_id=CS-601&lang=pl Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leeb Napisano 22 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2008 Dziękuje za szybką i konkretną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi