skikut87 Napisano 8 Marca 2022 Share Napisano 8 Marca 2022 Cześć, Poszukuje zdjęć przewodów paliwowych dla czołgów T55 i typ 69 a mianowicie miejsca wejscia ich w kadłub. Druga rzecz może ktoś z was ma możliwość pomierzenia uchwytów na kłodę/ belkę które znajdują się z tyłu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 (edytowane) Przewody paliwowe - prawy dolny róg: Edytowane 10 Marca 2022 przez ManiekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 11 Marca 2022 Autor Share Napisano 11 Marca 2022 14 godzin temu, ManiekB napisał: Przewody paliwowe - prawy dolny róg: No właśnie powiem Ci że widziałem też wchodzące od boku kadłuba a nie od góry jak na twoich zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Marca 2022 Share Napisano 12 Marca 2022 (edytowane) Tyle znalazłem - co prawda to T-54, ale zbiorniki są takie same. Edytowane 15 Maja 2022 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 15 Marca 2022 Autor Share Napisano 15 Marca 2022 Dobra co do uchwytu pod belkę i uzupełnienia tej części w modelach Takom potrzymałem wymiary oryginału i tak to wygląda: wymiary na osiach w cm (w nawiasach wymiary w mm pi razy oko po przeskalowaniu). A to już efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi