flynavy Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Zgodnie z obietnicą prezentuje in-box modelu drugiej Warszawy. Model kosztuje 900 rubli. W porownaniu z Kotlinem ten modelik stanowi daleki krok do przodu pod względem wykonania. pudełko kadłub detale kalkomania instrukcja blaszki Czekam teraz na Groma i Wicherka (II) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Ja też mam Slavnego super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 7 Listopada 2008 Autor Share Napisano 7 Listopada 2008 Kiedy ruszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 dopiero jestem przy Slavie a za Warszawkę nie zamierzam się zabierać dopóki nie nabiorę doświadczenia . Myślę ze będzie to mój 4 lub 5 model w kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Można spytać, gdzie kupujecie te modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 19 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2008 Moskwa - mam kolegę który tam pracuje - co pewien czas przylatuje do 3miasta i cos tam przywozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 dwa zestawy kupiłem w sklepie online http://www.pacificfront.com/catalog/index.php?cPath=21_43 ale tam nie zawsze zgadza się to co jest na spisie a co jest w rzeczywistości na stanie sklepowym (trzeba wysłać maila czy dany model jest "on stock") a trzy kolejne kupiłem na tej stronie http://kombrig.homestead.com (prawdopodobnie strona producenta ???) . Tez jest ten sam problem czyli trzeba pytać co jest dostępne a dodatkowo nie można płacić przez neta ... tylko akceptują Western Union Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi