Marcus-9 Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Witam Wczoraj wybrałem się do sklepu i przywiozłem z niego ten oto samolocik. Jest to mój pierwszy model, więc prosiłbym o jakieś wskazówki. Wszystko było starannie zapakowane. Dzisiaj od razu zabrałem się do pracy. Pomalowałem to co trzeba, co po wyschnięciu dało takiefekt. Czekam na wasze uwagi Edytowane 10 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 To na prawdę pierwszy model? Malowanie perfekcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus-9 Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2008 To znaczy pilota to zabrałem z innego modelu.. :| EDIT. Nie da sie inaczej tych zdjęć wrzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Oczywiście, ze się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Dobry model na ten pierwszy. To był także mój pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus-9 Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2008 A możecie powiedzieć w jaki sposób? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 A możecie powiedzieć w jaki sposób? :( viewtopic.php?p=115722#115722 W drugim poście opisane jak to zrobić na photobucket.com . Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Witam . Ponieważ to początek i wszystko można zmienić , podrzucę kilka uwag : 1. Pilot jest nie z tej bajki - przede wszystkim kolor uniformu powinien być piaskowy ( w uproszczeniu ) ; amerykańscy myśliwcy nie nosili takich długich buciorów - przynajmniej nie tam , gdzie operowały Wildcaty , 2. końcówki łopat śmigła powinny być żółte , 3. same łopaty śmigła powinny być czarne do miejsca , gdzie są "pierścienie" , 4. pozostała część śmigła - centralna - w kolorze metalu . Pozdrawiam i życzę powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus-9 Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2008 Niestety sklep jest ubogi, i nie ma tam niektórych kolorów. W reszcie nie chodzi mi o szczegóły, kabina i tak będzie zamknięta. Chodzi mi o to, żebym nauczył się sklejać modele, a potem robić je "na glanc". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus-9 Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2008 A możecie powiedzieć w jaki sposób? :( viewtopic.php?p=115722#115722 W drugim poście opisane jak to zrobić na photobucket.com . Polecam. A z fotosika nie da rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Fotosik strasznie zamula Znaczy pięć reklam, trzy minuty ładowania, a jedno zdjęcie A pilot wygląda jak japończyk z zera matchbox'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus-9 Napisano 25 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2008 No dobrze, ale jak je tu wstawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 No dobrze, ale jak je tu wstawiać? polecam zapoznać się http://www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=10589 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus-9 Napisano 25 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2008 Nie no nie wiem, jakoś mi nie wychodzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus-9 Napisano 10 Lipca 2008 Autor Share Napisano 10 Lipca 2008 Witam Przepraszam, za tą przerwę, ale przez tydzień chory byłem i brak dostępu do neta. Natomiast prawie skonczyłem Wildcata, już farba schnie, wieczorwm zobaczę, jak to wyjdzie i wrzuce fotki. Mam nadzieje, że wam sie spodoba. Ale mam jeszcze jedno pytanie-te linki które łączą antenkę i SK, je zrobiłem z plastiku rozciagnietego. Ale czy lecą one także od SW do połowy długości linki, czy też nie? EDIT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi